Job 16 van 89


Report this listing

Solliciteren



Kok / Chef de partie | Oudenaarde


Functie

Ga je als kok (m/v) het liefst aan de slag met verse producten?
Ben je geïnteresseerd in een tewerkstelling regio Oudenaarde?
Lees dan zeker verder!

Als kok werk je voor een traiteur te Oudenaarde.
Je maakt samen met je collega's prachtige gerechten die geserveerd worden op feesten.
Hiervoor gebruik je enkel verse kwaliteitsvolle producten en houd je rekening met de wensen van de klant.
Daarnaast geven creativiteit en presentatie elk gerecht een meerwaarde.

Taken:
Mise-en-place tijdens de week
Traiteurdienst op verplaatsing

Jouw profiel

  • Je hebt een professionele opleiding tot kok gevolgd en hebt reeds ervaring
  • Ervaring in catering is een pluspunt
  • Je bent op de hoogte van de HACCP-regels
  • Je hebt zin voor organisatie, orde en netheid
  • Je beschikt over teamspirit, bent flexibel en gedreven
  • Je vindt stiptheid belangrijk
  • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal
  • Een soort product bereiden: Vis, zeeproducten
  • Gerechten bereiden: Vietnamees
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • De bereiding en de productie van gerechten superviseren
    Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
  • Gerechten bereiden: Thais
  • Koken voor een doelgroep: Kinderen
  • Gerechten bereiden: Libanees
  • Koken voor een doelgroep: Gehospitaliseerde personen
  • De activiteiten van een team coördineren
  • Koken voor een doelgroep: Bejaarden
  • Gerechten bereiden: Italiaans
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • Gerechten bereiden: Japans
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • Gerechten bereiden: Europees
  • Gerechten bereiden: Indisch
  • Gerechten bereiden: Regionale specialiteiten
  • De goederen ontvangen en controleren
    De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • Een soort product bereiden: Nagerechten, ijs
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Een soort product bereiden: Sauzen
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
  • Een soort product bereiden: Vlees
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
    Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
  • Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • Menu’s uitwerken
    Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)
  • Gerechten bereiden: Andere wereldspecialiteiten
  • Gerechten bereiden: Oosters
  • Een soort product bereiden: Sandwiches
  • Gerechten bereiden: Chinees
  • Gerechten bereiden: Creools
  • Een soort product bereiden: Ontbijt
  • Gerechten bereiden: Noord-Amerikaans
  • Gerechten bereiden: Spaans
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
  • Gerechten bereiden: Zuid-Amerikaans
  • Een soort product bereiden: Traiteurproducten
  • Gerechten bereiden: Afrikaans
  • Medewerkers opleiden in vaktechnieken

Aanbod

Je start op via interim, maar krijgt na een positieve evaluatie een contract van onbepaalde duur.

Je werkt in een 5 dagen week:
van dinsdag tem vrijdag vaste uren
zaterdag op verplaatsing

Meestal vrij op zondag en maandag

Interesse voor deze job?
Solliciteer snel online!
Of neem voor meer informatie contact op met het kantoor van Adecco Oudenaarde:
055/33.93.30 of oudenaarde.281@adecco.be

Solliciteren

281 OUDENAARDE
+32 (0)55 33 93 30

Solliciteren